Butonul Qpost

Ce este butonul Qpost?

Butonul Qpost iti ofera posibilitatea ca printr-o simpla apasare a acestuia sa poti adauga o imagine gasita de tine pe orice site.  De exemplu, ai intrat intr-un magazin online de Fashion, iti place un produs din acel magazin si doresti sa il postezi in colecita ta de pe Qfashion. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul Qpost si sa alegi colectia in care doresti sa postezi imaginea acelui produs.

Cum il activez?

Foarte simplu! Pentru a activa butonul Qpost este necesar sa tragi de butonul Qpost de mai jos si sa-l adaugi (drag and drop) in bara browserului tau (Bookmarks Toolar). De asemenea, activarea se poate face si ducand mouse-ul pe iconita "+" din dreapta sus a site-ului. In acel moment, un meniu se va deschide in jos. Primul buton din acel meniu este "Butonul Qpost". Trage si adauga butonul in bara browserului tau.


Butonul Qpost 


Cum functioneaza?

Dupa instalarea butonului Qpost poti naviga pe internet pe site-urile preferate, iar in momentul in care ai gasit ceva interesant, pentru a posta si adauga imaginea acelui produs in colectia ta de pe Qfashion.ro, in timp ce te afli pe pagina ce contine imaginea produsului, nu trebuie decat sa apesi butonul Qpost (din bara browserului tau). 

Se va deschide o pagina ce va contine imaginea acelui obiect. Este posibil ca sistemul nostru sa detecteze mai multe imagini. Alege-o pe cea pe care doresti sa o postezi apasand pe ea. In acel moment se va deschide o mica fereastra. Alege o colectie (sau creeaza una), alege o categorie, poti si sa descrii imaginea/produsul respectiv precum si sa adaugi etichete. Apasa butonul "Posteaza" si gata, imaginea cu detaliile apar pe Qfashion, in colectia aleasa de tine.


SUS